Jaunumi
 
Saites mape | Kontakti
 
vw.gif

Jaunas automazgātuves atklāšana
VW-centrā Krasta ielā

Sakarā ar mazgātuves ēkas rekonstrukciju un VW-centra modernizēšanu notika specializētā automobiļu VolksWagen mazgāšanas un tīrīšanas centra atklāšana. Šī kompleksa īpatnība ir tā, ka tas strādā bez operatoriem.

Šis komplekss ir paredzēts, pirmkārt, jaunu automobiļu kopšanai pirms realizēšanas un lai savestu tos kārtībā pēc testa braucieniem. Automazgātuves pakalpojumus izmanto arī VolksWagen servisa centra klienti, jo remonta boksā automobiļiem jāiebrauc tīriem!

Ievērojot augstākās prasības pret mazgāšanas un žāvēšanas kvalitāti, kā arī mūsu pasūtītāja vēlēšanos pēc ekonomiska risinājuma, mēs samontējām automātiskās portāla iekārtas Kärcher CWP 2309 ar papildus opcijām: riteņu mazgāšanu, pārklāšanu ar aktīvajām mazgāšanas putām un efektīvu žāvēšanu.

Nepārtraukta portāla darba nodrošināšanai mēs aprīkojām automazgātuves ar magnētiskās kartes automātisko nolasītāju un bloķēšanas sistēmu pret nesankcionētu pieeju.

Lai pasargātu kompleksu pret pārsalšanu sala laikā apkures sistēmas vai jebkāda vārtu bojājuma dēļ, mēs uzstādījām papildus signalizāciju, kura paziņo operatoram blakus ēkā par to, ka strauji krītas temperatūra mazgātuves zālē vai arī nav aizvērti vārti.

Tas viss kopā ļauj cerēt uz stabilu un kvalitatīvu darbu, neatkarīgi no laika apstākļiem un cilvēka darbības.

Pirmā ekspluatācijas nedēļa parādīja, ka izvēle KÄRCHER un "Incom 90" " labā bija izdarīta pareizi. Klients ir apmierināts!

Mīkstās birstes mazgā ļoti saudzīgi un neskrāpē automobiļa virsmu! Aktīvās putas ne tikai mazgā, bet arī klāj automobiļu virsmu ar vaska aizsargslāni. Riteņu mazgāšana efektīvi noņem no diskiem pirmstirdzniecības konservācijas līdzekļus un ielas dubļus. Kartes uzskaitītājs ir izpildīts drošā korpusā un apgādāts ar signalizāciju pret uzlaušanu. Magnētiskas kartes ievietošanas vieta ir ļoti labi apgaismota tumšā laikā. Liels birstes diametrs nodrošina efektīvu automobiļa noapaļoto virsmu mazgāšanu. Ūdens attīrīšanas un recirkulācijas sistēma nodrošina būtisku ūdens taupību, saglabājot mazgāšanas kvalitāti. Automobiļa vaskošanas režīmā tiek izlietots tīrs ūdens.

© Incom-90 Ltd. 2024

Katrīnas 7, Rīga, Latvija. LV1045 Tālr.: +371 29226879, +371 67326112; e-pasts: info@incom90.lv
Pēdējās izmaiņas: 29.03.2018 14:05:53.