Jaunumi
 
Saites mape | Kontakti
 
zaz.gif

Tropiskā lietusgāze Zaporožjē

Automobiļu rūpnīcā ZAZ (Zaporožje, Ukraina) ir nodots ekspluatācijā pats modernākais komplekss, kurš pārbauda automašīnu hermētiskumu.

Gadā tiek pārbaudītas 250 tūkstoši automašīnas saskaņā ar Water Test of General Motors normām. Automobiļu rūpnīca ieguvusi uzticīgu instrumentu, kas pārbauda automobiļu salikšanas kvalitāti.



Inkom-90 atkal izdevās atšķirties! Izpildīts līgums par jauna, unikāla kompleksa izstrādāšanu un uzstādīšanu. Rūpnīca ZAZ organizēja tādu automobiļu izlaidumu, kā Opel Vectra, Opel Astra, Daewoo Lanos un citi.

Mūsdienīgām mašīnām – mūsdienīga kontroles metode! Katrs automobilis, tieši no konveijera brauc testēties uz hermētiskumu! Standarti ir starptautiski, analoģiski labākajiem autoražotājiem pasaulē. Vairāk par vienu tonnu ūdens tiek izlietots automobilim vienā minūtē, imitējot tropu lietusgāzi. ZAZ automobiļiem ir jāiztur! Automobiļu piegāde realizējas ar speciāla plastiska konveijera palīdzību. Vissvarīgākais noteikums – nekādu riteņu bojājumu! Automobiļu pozicionēšana notiek automātiski.

Pēc tam – kārtīga kaltēšana ar gaisu (6 konturi) un visu blīvējumu vizuāla apskate. Ražotspēja – 1 automobilis minūtē. Darbs 3 maiņās.



Visi procesi sinhronizējas ar centrālo kontrolleri. Galvenā prasība - ātrums, kvalitāte un drošība.

We've made it!

© Incom-90 Ltd. 2024

Katrīnas 7, Rīga, Latvija. LV1045 Tālr.: +371 29226879, +371 67326112; e-pasts: info@incom90.lv
Pēdējās izmaiņas: 29.03.2018 14:05:53.