Jaunumi
 
Saites mape | Kontakti
 

Tālo Austrumu vilcieniem iepatikās pirts!

Vilcienu mazgāšanas kompleksa būvēšana Habārovskas direkcijā Tālo austrumu dzelzceļa pasažieru apkalpošanai ir veiksmīgi pabeigta.

Firma Inkoms-90 ar firmas VST-kompānijas palīdzību veiksmīgi izpildīja veselu RBR-6000 kompleksa montāžas un ekspluatācijā ieviešanas darbus.

Kompleksa atklāšanā Tālo Austrumu dzelzceļa vadītājs Mihails Zaičenko, Habārovskas pilsētas mērs Aleksandrs Sokolovs un Tālo Austrumu dzelzceļa vadītāja vietnieks - pasažieru apkalpošanas direkcijas vadītājs Sergejs Čerepanovs atzīmēja saskanīgu darbuzņēmumu organizāciju darbu, kas paveica visus darbus ar augstu kvalitāti un tieši laikā!

Mehānisko mezglu nevainojams darbs, vismodernākā automātika, izcila operātora darba vizualizācija un speciālā kļūdu meklēšanas un attāluma monitoringa programma ir īstā kompleksa atšķirība.



Izmēģinājuma vagonu sastāva mazgāšana temperatūrā -25ºС pierādīja, ka pat tik zemā temperatūrā - mazgāšanas efektivitāte paliek augsta! Tik tīri un spīdoši kļuva pasažieru vilcienu sastāvi pēc mazgāšanas!


Vagonu apsildīšanas līnija atgādina īstu pirti! Bet efektīvās birstes savienojumā ar speciālo šampūnu paaugstina šīs asociācijas.

Bet uz izejas - skalošana ar tīru ūdentiņu un vasku , kā arī ventilātori, kas nopūš mitrumu no vagoniem! Jā! Šāda veida pirts par laimi tālo austrumu vilcieniem!


Kustoties ar ātrumu 3 km/h vienu vilcienu var nomazgāt 15 minūtēs, ieskaitot sagatavošanas operācijas. Ir ieplānots dienā nomazgāt ap 100 vagoniem, bez brīvdienām, strādājot vienā maiņā.

Servisa līgums, kuru piedāvā Inkoms-90 ļaus nodrošināt kompleksa nepārtrauktu darbu daudzu gadu laikā.

Apsveicam Jūs, tālie austrumnieki! Tagad Jums ir iespēja braukt ar tīriem vilcieniem!

© Incom-90 Ltd. 2024

Katrīnas 7, Rīga, Latvija. LV1045 Tālr.: +371 29226879, +371 67326112; e-pasts: info@incom90.lv
Pēdējās izmaiņas: 29.03.2018 14:05:53.